Bemutatkozás

Kik vagyunk? Egy baráti közösség vagyunk, akik egy egyéni blog helyett egy közösségi blogot (honlapot) szeretnének létrehozni. Egyikünknek sincs semmilyen köze a médiához, ebből a szempontból amatőrök vagyunk. A honlapot személyes vállalásokkal, nonprofit alapon működtetjük.

Elveink: Jó, igaz, meg szép dolgokat szeretnénk bemutatni és ezeket az értékeket erősíteni a köztudatban. Nem a rossz elleni harcban, hanem a jó melletti kiállásban látjuk a fejlődés kulcsát, mert az ember csak így találhat önmagára. A lehetőség bennünk van, sokat tehetünk önmagunk, családunk, környezetünk felemelkedéséért. Ehhez persze szükségünk van a kezdeményezőképességre.

Céljaink: Olyan különleges és pozitív témákkal szeretnénk foglalkozni az életünk különböző területeiről, amely teljesebbé tehet bennünket. Nem célunk napi szintű hírekkel foglalkozni, inkább maradandó emberi értékeket akarunk bemutatni, amik megoldásokat, alternatívákat kínálnak korunk kihívásaira.

Felhívás: A Föld minden tájáról várunk érdeklődőket. Szeretnénk, ha élő kapcsolat alakulna ki szerkesztők és olvasók között. Ezért kérjük látogatóinkat, hogy ajánljanak nekünk témákat, cikkeket, videókat, akár saját szerzeményeket is. Osszuk meg példaértékű és előrevivő tapasztalatainkat! Az emberi kapcsolatokban a bizalom a kiindulópont, alapozzunk mi is erre!

Kérésünk: A cikkek, a hozzászólások álljanak összhangban a felemelkedés 7 útja szellemiségével, meg az itt vázolt elvekkel, célokkal. Arra kérjük az olvasót, hogy a cikkekben a jóakaratú mondanivalót, értéket keressék. Ha ellenvetést szeretne írni valamihez, akkor azt tárgyilagosan, szívvel gondolkodva tegye!  Sokkal több minden köt össze bennünket, mint ami szétválaszt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

X

Pin It on Pinterest

X