Honnan merít erőt egy egészségügyi dolgozó?

Egy új bejegyzés formát is indítunk, amiben egy adott kérdésre válaszolhatnak 6-7 mondatban a felemelkedés olvasói. Témától függően meg is keresünk jó példákat mutató embereket, akik az élet fontos kérdéseire válaszolnak. A KÖRKÉRDÉS-ben megosztjuk a jó tapasztalatainkat, véleményeinket és ebből áll össze majd a bejegyzését. Ez az új KÖRKÉRDÉS forma talán szokatlan és nagy bátorságot igényel, de biztos sokak gazdagodnak majd általa, hisz a válaszokat az élettapasztalat írja majd!

Ha egy ember megbetegszik és egészségügyi intézménybe kerül, egy biztos, az nem egy felemelő helyzet. A betegek szívesebben nyaralnának a napsütötte tengerparton inkább, mint hogy egy kórházba feküdjenek. Az orvosoknak, nővéreknek sem könnyű magas felelősségszint és alacsony pozitív élményszint közt dolgozni.

Honnan merít erőt egy egészségügyi dolgozó a mindennapok kihívásaban? Mi a szépsége a munkájuknak?  Mik a sikerélmények, a felemelő érzések amik örömet okoznak? Volt-e valamilyen vicces vagy, megható történet a praxisukban?

A felemelkedes.eu@freemail.hu -ra vagy a felemelkedés facebook oldalra várjuk a válaszokat. A honlap bejegyzésére persze nem adjuk ki a személyes adatokat, csak azt kérjük, hogy legyen keresztnév, milyen szakterületen dolgozik és mióta.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

X

Pin It on Pinterest

X